Een oase van rust met een moderne twist

Vanaf het moment dat eigenaresse Anja in de kapsalon van haar buurman aan de slag kon, was ze verkocht. ‘Ik wist zeker dat ik voor het kappersvak geboren was en me wilde specialiseren binnen dit ambacht.’ Al op jonge leeftijd opende Anja haar eerste eigen salon en na tientallen jaren is de passie voor het vak nog lang niet gedoofd. in 1980 werd ze eigenaresse van De Salon in Zevenaar en staat sindsdien, samen met haar team, vijf dagen per week voor u klaar.

De Salon is een oase van rust met een moderne en strakke touch. U vindt het vertrouwde en authentieke gevoel van een kleine salon in combinatie met de vakkennis en mogelijkheden van een (inter)nationale kapperszaak. Een combinatie waar wij trots op zijn.

Bel ons voor een afspraak!

 

Wij zijn met trots een conceptual salon van Oolaboo. Oolaboo is een hoogwaardig merk wetenschappelijk ontwikkelde haar- en huidverzorgingsproducten. Alle producten bevatten enorme hoeveelheden voedingsstoffen en bieden ultieme verzorging met eerbied voor huid en haar. De producten van Oolaboo zijn in De Salon te koop.

U vindt De Salon op De Markt in Zevenaar.